18 Mart 2016 Cuma

Cafe De Pera

Bu gece en büyük zenginliğimiz arka arkaya okunan kitaplar, kahve  ve tabii ki müzik..




’ Yatağınıza girdiniz. Tanıdığınız eşyalar arasında kendi kokunuz ve anılarınızla dolu çarşaflar, battaniyeler arasına yerleştiniz, başınız yastığınızın tanıdık yumuşaklığını buldu, yana döndünüz, bacaklarınızı karnınıza çekerken boynunuzu öne eğdiniz, yastığın serin yüzü yanağınızı serinletti: Birazdan, birazdan uyuyacak, karanlığın içinde hepsini, hepsini unutacaksınız.
Hepsini unutacaksınız: sizden üstün olanların acımasız gücünü, söylenmiş o düşüncesizce sözleri, budalalıkları, yetiştiremediğiniz işleri, anlayışsızlığı, ihaneti, haksızlığı, aldırışsızlığı, sizi suçlayanları ve suçlayacak olanları, parasızlığınızı, hızla geçen zamanı, hiç geçmeyen zamanı, kavuşamadıklarınızı, yalnızlığınızı, utancınızı, yenilgilerinizi, zavallılığınızı, acıklı halinizi, felaketleri, felaketlerin hepsini, hepsini birazdan unutacaksınız.
Unutacağınız için memnunsunuz. Bekliyorsunuz.’

yeni serilmiş nevresim kokusuna karışan kitap kokusu arasında unutalım o halde ..
Uzun zamandır Cafe De Pera konsept albümlerini bayılarak dinliyorum…Her bir seri birbirinden güzel ve doyurucu. Kimi zaman geceye eşlik ediyor, kimi zaman çalışırken dinliyorum, bazen kuytu bir köşede kendimle kalırken, bazense okurken.. 
Keyifli anlarınıza eşlik etmesi için buraya bırakıyorum..
İyi geceler🌙💤💤💤❤🎵🎵️ Ballı rüyalar 🍯 🍯

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder